Lapis ingris (rundvlees gerecht)
- Herkomst Indonesie
- Categorie Bijgerechten
- Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Wrijf het vlees in met , en .
Maak de schoon en snipper deze.
Vermeng de uien met de , de en .
Wentel het vlees daardoor.
Bak het vlees aan weerszijden bruin en blus het geheel af met , waaraan de zijn toegevoegd.
Kook het gerecht nog even door.
Bind de saus met .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Daging Lapis (gekruide runderlappen)44u
-
Recept
Opor Tahu Telor Daging (tahu-vlees-ei gerecht)425m
-
Recept
Lalab (groente gerecht van tomaat)445m
-
Recept
Lalab (groente gerecht van koolbladeren)420m
-
Recept
Lalab van sla (groente gerecht)415m
-
Recept
Dendeng boemboe basa (zachtjes gebakken licht gekruid rundvlees)42u45m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon, olie, sambal
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillon, paneermeel, sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bouillon en paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillon en paneermeel
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in paneermeel
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon en olie
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
- bouillon en zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1464 kcal | 73% | 5856 kcal |
Vetten | 36 g. | 52% | 144 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 6 g. | 2% | 24 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |