Lasagna Bolognese
- Herkomst Italie
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Lasagna recepten
- Bereiden
- Kookboek van frientje
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Hapjespan
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Rul het in een hapjespan.
- Verwarm de saus bij het gerulde , gooi naar smaak in de saus.
- Snijd de in blokjes.
- Bereid de bechamelsaus.
- Snijd de en de in stukken.
- Begin met een laagje saus in de overschaal, daarna een laagje lasagna vellen, hierna weer een laagje saus.
- Strooi over deze laag saus stukjes mozarella, bechamelsaus, stukken , stukken en parmasaanse .
- Doe hierover heen weer een laagje lasagna vellen en herhaal daarna het laagje saus met de overige ingredienten.
- Herhaal dit tot er niet meer in de ovenschaal past.
- Stop met een laagje saus en de ingredienten.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Lasagna met salami41u15m
-
Recept
Italiaanse lasagna440m
-
Recept
Lasagna met broccoli en ham430m
-
Recept
Spaghetti Bolognese435m
-
Recept
Lasagna met flair445m
-
Recept
Lasagna alla Romana445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- lasagnabladen is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas, parmezaanse kaas, mozzarella, kruiden kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas en parmezaanse kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas en parmezaanse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas, parmezaanse kaas, mozzarella
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas en parmezaanse kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 392 kcal | 19% | 1568 kcal |
Vetten | 22 g. | 31% | 88 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 5 g. | 2% | 20 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |