Lasagna met flair
- Herkomst Italie
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Lasagna recepten
- Bereiden
- Kookboek van faatje
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Maak de bechamelsaus uit het pak aan met 400 mililiter .
- Verhit de en bak de gesneden of uitgeperste licht aan.
- Voeg de gehakt, gesneden en toe en bak dit samen rul.
- Voeg de Lasagna mix, de , de en 500 mililiter toe.
- Voeg wat toe (naar smaak) en breng het geheel weer aan de kook en laat het een minuut of 10 doorpruttelen.
- Bouw de lasagna op in een ingevette ovenschaal met 1e laag een laag saus, dan laag , lasagnabladen, 2e laag saus met 2 , jong belegen kaas, lasagnabladen, 3e laag saus , lasagnabladen, 4e laag bechamelsaus, en .
- Doe geheel ± 30 minuten in de oven op 200°C tot kaas mooi licht bruin gekleurd is.
- Lekker met een frisse salade.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Lasagna voor de carneval455m
-
Recept
Lasagna Bolognese41u30m
-
Recept
Lasagna alla Romana445m
-
Recept
Lasagna perfecta435m
-
Recept
Pittige lasagna445m
-
Recept
Vegetarische lasagna41u30m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- jong kaas, parmezaanse kaas, brie kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom, melk, jong kaas, parmezaanse kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in jong kaas en parmezaanse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- slagroom, melk, jong kaas, parmezaanse kaas, brie is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in jong kaas en parmezaanse kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 327 kcal | 16% | 1308 kcal |
Vetten | 24 g. | 35% | 96 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 7 g. | 2% | 28 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |