Lasagna met spinazie en geitenkaas
- Herkomst Nederland
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van PienGirl
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
- Oven
Bereidingswijze
- Bak de uit in een koekenpan.
- Bereid de saus als nodig zoals op de verpakking is gemeld.
- Was de en schud het goed uit in een vergiet.
- Snij de in dunne plakken.
- zet de oven aan op 200 graden of gasoven stand 4.
Vet een hoge oven schaal in met een beetje olie of boter. - leg 2 eetlepels saus om de bodem, daar een flinke hand gevolgd door 2 eetlepels .
- Een paar plakjes en dan de lasagna bladeren.
- hierover heen weer de saus, , , gevolgd door de lasagne bladeren.
- Maak er nog 2 laagjes bij of tot de ingredienten op zijn.
- Strooi er daarna de geraspte over heen.
30 minuten in de oven.
Eet smakelijk
Ook lekker om te maken
-
Recept
Lasagne met spinazie en geitenkaas41u
-
Recept
Lasagna met salami41u15m
-
Recept
Lasagna Bolognese41u30m
-
Recept
Lasagna met flair445m
-
Recept
Vegetarische lasagna41u30m
-
Recept
Lasagna alla Romana445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in spinazie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in spekjes
- kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- geitenkaas en kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 179 kcal | 8% | 716 kcal |
Vetten | 8 g. | 11% | 32 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 14 g. | 5% | 56 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |