Lasagne
- Herkomst Italie
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Lasagne recepten
- Bereiden
- Kookboek van aukje1988
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Bakvorm
- Wok
- Pan
- Oven
Bereidingswijze
- Verwarm de oven op 200 graden C.
- Doe in een grote pan of wok en laat die goed bakken.
- Giet het onnodige vet eruit.
- Doe vervolgens de bij de spekjes in de pan en bak de rul.
- Ondertussen kan je de knoflook, en ui snijden.
- Wanneer het rul is, giet je nogmaals al het overtollige vet weg.
- Doe alle gesneden groeten in de pan bij de spekjes en .
- laat dit even fruiten.
- Maak hierna de saus en voeg dit toe. (1 liter water bij 1 pakje saus).
- Wanneer alles goed warm is, doe je de en de erbij.
- Goed doorroeren en even laten doorkoken.
- Wanneer je even niks te doen hebt, kun je de bakvorm alvast invetten.
- Wanneer je mengsel doorgekookt is, doe je een laagje in de bakvorm.
- daarna een laag lasagne bladen, dan weer saus, lasagne bladen enz.
- Sluit af met een laag saus en gooi daar de geraspte overheen. 30-45 min in de oven en smullen maar.
Ook lekker om te maken
-
Recept
lasagne bolognese41u30m
-
Recept
Lasagne met bloemkool en tomaat445m
-
Recept
Lasagne di casa420m
-
Recept
Lasagne met spinazie41u5m
-
Recept
Lasagne41u
-
Recept
Lasagne al Forno41u30m
Variaties op Lasagne
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Lasagne | 6 | Ovenschotels |
Lasagne met zalm | 3 | Pastagerechten |
Lasagne bolognese | 3 | Ovenschotels |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ananas past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 375 kcal | 18% | 1500 kcal |
Vetten | 21 g. | 30% | 84 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 10 g. | 4% | 40 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |