Lasagne di casa
- Herkomst Italie
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Lasagne recepten
- Bereiden
- Kookboek van bob66033
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Garde
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Het gehakt rullen.
- De , peen, knoflook, en erbij doen.
- Na 3 minuten erbij doen en goed blijven roeren.
- Afblussen met rode en ananassap en daarna de ananas erbij doen. 1 theelepel kaneel, 2 theelepels Italiaanse en toevoegen.
- Even laten pruttelen.
- Bechamel saus maken:
- Boter smelten, erbij en even garen.
- en erbij.
- Goed roeren met een garde tot er een dikke saus ontstaat.
- Ovenschaal vullen met gehaktsaus en daarna de lasagnevellen eropham ertussen.
- Dit drie keer herhalen.
- Op het laatst de bechamelsaus erover en bestrooien met .
- Tenslotte 20 minuten op 180 graden C.
- in de oven.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- chilisaus past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
- jonge kaas, kruiden, parmezaanse kaas, roomboter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in jonge kaas, parmezaanse kaas, melk
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in jonge kaas en parmezaanse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in jonge kaas, parmezaanse kaas, melk, roomboter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in jonge kaas en parmezaanse kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 491 kcal | 24% | 1964 kcal |
Vetten | 26 g. | 38% | 104 g. |
Waarvan verzadigd | 2 g. | 14% | 8 g. |
Waarvan onverzadigd | 1 g. | 5% | 4 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 10% | 0 g. |
Koolhydraten | 28 g. | 10% | 112 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 2 mg. | 0% | 8 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |