Lasagne Masala

Ingrediënten

+ -
print

Kerriesaus van :

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op ca. 200 graden C.
  2. Kook de sperzieboontje en de erwtjes voor als je verse gebruikt.
  3. Het gehakt met de rul bakken en afblussen met de (gemaakt van de bouillontablet).
  4. Op smaak brengen met , en oregano.
  5. Laten staan tot de bijna helemaal verdampt is.
  6. Ondertussen de saus bereiden :
  7. De met de kerrie in de smoren, ongeveer 10 minuten.
  8. De bloem erdoor roeren tot het een massa is.
  9. Dan scheutje voor scheutje de toevoegen, steeds roeren tot het een geheel is en dan de weer bijvoegen.
  10. Voeg de op dezelfde manier toe en blijf goed roeren.
  11. De saus afmaken met de en desgewenst zeven.
  12. Voeg het gehakt aan de toe en meng alles goed door elkaar.
  13. Voeg ook de , erwtjes of toe en schep deze erdoor.
  14. Een rechthoekige vuurvaste ovenschaal beboteren.
  15. Hierin leg je een laagje Lasagnebladen.
  16. Vervolgens schep je een laag een deel van de kerrie-gehaktsaus.
  17. Dan weer een laag lasagnebladen, kerrie-gehaktsaus, enz tot de saus op is.
  18. De bovenkant bestrooien met de mozarella.
  19. Dek de schaal af met folie en zet de lasagne in het midden van de oven en bak 'm vervolgens ca 40 minuten. 10 minuten vóór de baktijd verstreken is, de folie verwijderen voor een mooi gekleurd korstje.
  20. De schotel op een rooster in een voorverwarmde oven zetten.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
  • boter, boter, bouillon, mozzarella kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, boter, slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
  • boter, boter, slagroom, mozzarella is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in maizena
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout en bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
273 kcal
13%1638 kcal
Vetten
22 g.
32%132 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
5 g.
2%30 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Lasagne Masala