Kook de sperzieboontje en de erwtjes voor als je verse gebruikt.
Het gehakt met de rul bakken en afblussen met de (gemaakt van de bouillontablet).
Op smaak brengen met , en oregano.
Laten staan tot de bijna helemaal verdampt is.
Ondertussen de saus bereiden :
De met de kerrie in de smoren, ongeveer 10 minuten.
De bloem erdoor roeren tot het een massa is.
Dan scheutje voor scheutje de bouillon(2 deciliter) toevoegen, steeds roeren tot het een geheel is en dan de bouillon(2 deciliter) weer bijvoegen.
Voeg de ananassap(1 deciliter) op dezelfde manier toe en blijf goed roeren.
De saus afmaken met de slagroom(1 ml) en desgewenst zeven.
Voeg het gehakt aan de kerriesaus(1 stuk) toe en meng alles goed door elkaar.
Voeg ook de sperziebonen(250 gram), erwtjes of mais(3 eetlepels) toe en schep deze erdoor.
Een rechthoekige vuurvaste ovenschaal beboteren.
Hierin leg je een laagje Lasagnebladen.
Vervolgens schep je een laag een deel van de kerrie-gehaktsaus.
Dan weer een laag lasagnebladen, kerrie-gehaktsaus, enz tot de saus op is.
De bovenkant bestrooien met de mozarella.
Dek de schaal af met folie en zet de lasagne in het midden van de oven en bak 'm vervolgens ca 40 minuten.
10 minuten vóór de baktijd verstreken is, de folie verwijderen voor een mooi gekleurd korstje.
De schotel op een rooster in een voorverwarmde oven zetten.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
Gluten
Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillon
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
Koemelk
boter, boter, bouillon, mozzarella kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, boter, slagroom
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
Lactose
boter, boter, slagroom, mozzarella is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in maizena
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout en bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.