Lasagne met roergebakken spinazie en tomaten

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Wok
  • Koekenpan
  • Pan
  • Oven
  • Rasp
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Verwarm de grill voor op 250 graden C.
  2. Week de zongedroogde minimaal 10 minuten in heet water.
  3. Kook de in een grote pan met water waaraan zout is toegevoegd .
  4. Per 4 ca. 5 minuten gaar.
  5. Houd ze warm in de aluminiumfolie.
  6. Was ondertussen de , verwijder de stelen en snijd het groen in grove stukken.
  7. Snijd de zongedroogde in dunne reepjes.
  8. Rasp de .
  9. Rooster de in een droge koekenpan met anti-aanbaklaag.
  10. Verhit de olie in een wok en roerbak de (of snijbiet), de zongedroogde en de oregano tot de groente zacht is.
  11. Giet het vocht af.
  12. Schep de erdoor en breng op smaak met .
  13. Verhit de Pan & Oven in een pannetje tot de saus bindt en roer er de geraspte kaas door.
  14. Giet een deel van de saus onderin de ovenschaal.
  15. Leg er 2 lasagnebladen op.
  16. Bedek dit met 1/3 van de hete en dek af met een lasagnevel.
  17. Herhaal dit voor de andere .
  18. Giet de resterende saus over de lasagne en plaats de schotel ca. 5 minuten onder de grill tot de kaas gegratineerd is.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in spinazie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kruidenkaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kruidenkaas en monchou
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kruidenkaas en monchou is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout en peper past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
504 kcal
25%1008 kcal
Vetten
32 g.
46%64 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
22 g.
8%44 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Lasagne met roergebakken spinazie en tomaten