Lasagne met rundergehakt, tomaten en paprika

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Braadpan
  • Pan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Snijd de fijn.
  2. Laat de uitlekken.
  3. Vet een ovenschaal in.
  4. Verhit 1 eetlepel in een braadpan en bak het gehakt rul.
  5. Voeg de chalotjes toe en bak het 5 minuten mee.
  6. Voeg al roerend de tomatenblokjes met 100 mililiter bouillon toe en laat het geheel 20 minuten afgedekt op laag vuur suddreen.
  7. Breng het op smaak met zout.
  8. Verwarm de oven voor op 175 graden C.
  9. Verhit 3 eetlepels in een pan, voeg al roerend de toe en laat het 3 minuten pruttelen.
  10. Voeg beetje bij beetje de rest van de bouillon toe en laat het geheel 5 minuten afgedekt zachtjes koken.
  11. Breng het op smaak met zout.
  12. Snijd de helft van de in kleine stukjes en de rest in repen.
  13. Schep een beetje gehaktsaus in de ovenschaal en bedek het met lasagnevellen.
  14. Verdeel de helft van de gehaktsaus met stukjes paprika erover.
  15. Schep de bloemsaus erover en bedek het met lasagnevellen.
  16. Herhaal het tot alle ingrediënten op zijn.
  17. Strijk de rest van de saus over de laatste lasagnevellen en verdeel de paprikarepen erover.
  18. Bedruppel het geheel met .
  19. Bak de lasagne in het midden van de oven in 40 minuten bruin en gaar.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in rundvleesbouillon
  • rundvleesbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in rundvleesbouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in rundvleesbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in rundvleesbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in rundvleesbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Lasagne met rundergehakt, tomaten en paprika heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Veel te weinig voor 4 personen. De lasagnevellen zijn er veel te veel, deze passen nooit in de hoeveelheid saus die er maar bij zit. Extra groentes zouden geen overbodige luxe zijn.
Lasagnemaker 16 augustus 2016

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
312 kcal
15%1248 kcal
Vetten
17 g.
25%68 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
7 g.
2%28 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Lasagne met rundergehakt, tomaten en paprika