Lasagne met spinazie en ricotta

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Verhit wat olie in een grote wok en bak de kort aan, voeg toe.
    Voeg dan, per portie, de toe.
  2. Goed blijven roeren en op een rsutig vuur.
  3. Zodra de geslonken is voeg je het rauwe en de toe (1/2 theelepel) en 2 eetlepels parmezaan.
  4. Even goed doorwarmen.
  5. Schep daarna de door het mengsel heen.
  6. Op smaak brengen met wat en .

    Vet de ovenschaal in met wat olijfolie.
  7. Neem 1/3 van het mengsel en leg dat in de schaal, bedek met de lasagne en bestrijk deze met een laagje saus en strooi daarna een laagje erover.
  8. Herhaal dit tot het mengsel op is.
  9. Eindig wel met een lasagne laag.
  10. Bedek met de rest van de saus en kaas en zet de schaal in een voorverwarmde oven van 200 graden.
  11. Laat de lasagne in 45 minuten mooi bruin worden.
  12. Als deze al eerder bruin wordt de schaal even afdekken om verbranden te voorkomen(met bijvoorbeeld folie).
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in spinazie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas en ricotta
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Lasagne met spinazie en ricotta heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Er staat niet in wanneer je bechamelsaus moet toevoegen.
Maria 26 november 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
201 kcal
10%804 kcal
Vetten
12 g.
17%48 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
1%8 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Lasagne met spinazie en ricotta