Lasagne met spinazie
- Herkomst Spanje
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van Taibahr
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- Maak de schoon, snijd er 1 in plakjes en de rest in stukjes.
Verhit de en bak de spekblokjes al omscheppend 3 minuten op een halfhoog vuur.
Voeg de toe en fruit hem 3 minuten mee.
Schep de tomatenstukjes, de spinazie, de , 7 deciliter water en het zakje mix voor lasagnesaus toe en breng alles aan de kook.
Roer het zakje mix voor bechamelsaus door de en laat het 5 minuten staan.
Roer de erdoor.
Schep 1/3 van het spinaziemengsel in een schaal. - Verdeel er 1/3 deel van de over en dek het af met 1/3 deel van de lasagnebladen.
Herhaal deze lagen totdat alles is opgebruikt. - Schenk de bechamelsaus over de laatste laag, verdeel de tomaatplakjes erover en bestrooi met de .
Bak de lasagne in een voorverwarmde oven (200 graden celsius) in 30 minuten mooi bruin en gaar.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Lasagne met spinazie en gerookte kipfilet445m
-
Recept
Lasagne met roergebakken spinazie en tomaten435m
-
Recept
Lasagne met gerookte kipfilet, tomaten en spinazie41u
-
Recept
Pasta saus met verse spinazie en gehaktballetjes41u
-
Recept
Lasagne van zalm en spinazie440m
-
Recept
Gegratineerde macaroni met spinazie415m
Variaties op Lasagne met spinazie
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Lasagne met spinazie en geitenkaas | 1 | Pastagerechten |
Lasagne met spinazie en gerookte kipfilet | 1 | Pastagerechten |
Lasagne met spinazie, courgette en sperzieboontjes | 1 | Pastagerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in spinazie a la creme
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en melk
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter en melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 279 kcal | 13% | 1395 kcal |
Vetten | 20 g. | 29% | 100 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 12 g. | 4% | 60 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |