Lasagne met veel groenten en gehakt
- Herkomst Italie
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Lasagne recepten
- Bereiden
- Kookboek van luzenluk
- 1 reviews
Keukenspullen
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Snijd de wortel in kleine schijfjes en kook 3-4 minuutjes voor.
- Snijd champignons, , , en tomaat in kleine stukjes en de in kleine halve roosjes.
- Fruit de uien en knoflook in olijolie, voeg gehakt en en toe en braad licht aan.
- Beetje naar wens toevoegen.
- Voeg de champignons, , en toe en braad 5 minuten mee.
- Voeg de saus toe en laat nog 4 minuutjes sudderen.
- Voeg de wortel toe.
- Leg een eerste laag van gehakt/groente mengsel in ovenschaal, een paar plakjes erover en bedek met een laag lasagnebladen.
- Op het volgende deel het mengsel verspreiden, mozzarellaplakken en parmezaanse kaasraspsel erover.
- Dan weer een tweede laag lasagne en weer mengsel met , derde laag lasagneblad etc.
- Bovenste laag afdekken met het mengsel en veel en gedroogde .
- Circa 30 -40 minuten in oven op 200 graden C.
- Serveren met verse basilicumblad op lasagne en in schaal.
- op tafel voor de liefhebber.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- mozzarella en parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas en balsamico azijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- mozzarella en parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in kastanje champignons en balsamico azijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept (1)
Lasagne met veel groenten en gehakt heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 488 kcal | 24% | 2928 kcal |
Vetten | 29 g. | 42% | 174 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 15 g. | 6% | 90 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |