Laat de helft van de in de saus smelten voeg naar smaak peper(1 stuk), zout(1 stuk) en nootmuskaat(1 stuk) toe.
Schep de helft van de saus in een grote kom.
Warm de oven voor op 200 graden C.
Voeg de uitgelekte witlofreepjes, de in stukjes gesneden kernhemse kaas(100 gram)(250 gram), de hamblokjes(100 gram) en de tomaatblokjes toe en schep alles zo luchtig mogelijk door elkaar.
Beboter een ovenvaste schaal.
Schep 1/3 van het witlofmengsel op de bodem van de schaal en bedek met de lasagnevellen(1 stuk).
Herhaal dit net zolang tot de saus op is.
Bedek de bovenste laag lasagnevellen(1 stuk) met de overgebleven kaassaus.
Bestrooi alles met de overgebleven geraspte kaas(100 gram)(250 gram) en plaats de schotel in de oven op 200 graden C.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
boter, kaas, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, kaas, kaas
Mosterd
Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas en kaas
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
boter, kaas, kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
kaas en kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.