Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Braadpan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.

    Verhit de in een braadpan en fruit de ui en knoflook.
  2. Voeg het toe en bak in circa 5 minuten rul en gaar.
    Voeg de passata, tomatenblokjes, , en een toe en laat al roerend aan de kook komen.
  3. Laat op laag vuur circa 1,5 uur zacht doorkoken en iets indikken.
  4. en versgemalen zwarte toevoegen.
  5. Als de saus te dun is, eventueel binden met of allesbinder.
    Maak een roux van en en laat de circa 5 minuten garen.
  6. Voeg al roerend de toe en breng dit aan de kook.
  7. Breng op smaak met , versgemalen zwarte en een snufje nootmuskaat en laat circa 15 minuten doorkoken.
    Vet een lasagneschaal in en begin met een laagje gehaktsaus.
  8. Verdeel hierover een deel van de 4 soorten .
  9. Vervolgens de lasagnebladen.
  10. Herhaal minimaal 3 maal.
  11. Verdeel over de laatste laag lasagnebladen de bechamelsaus en strooi hierover wat .
    Bak de lasagne ongeveer 45 minuten tot de bovenkant mooi bruin is en de lasagnebladen gaar zijn.
  12. Als de lasagne te snel kleurt, eventueel afdekken met wat folie.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • schepje suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kruiden, kaas, mozzarella, roomboter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas en melk
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas, mozzarella, roomboter, melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in schepje suiker en maizena
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
539 kcal
26%2156 kcal
Vetten
50 g.
72%200 g.
Waarvan verzadigd
1 g.
8%4 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
3%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
6%0 g.
Koolhydraten
13 g.
5%52 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
1 mg.
0%4 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Lasagne quattro formaggi