Lasagne

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Bak in een kastrol de tot ze bijna gaar zijn in een beetje .
  2. Doe er het gehakt bij en kruiden met peper, zout, laten bakken tot vlees mooi bruin is.
  3. Doe er dan de gepelde bij, de geraspte wortelen en , goed mengen.
  4. Doe er dan de bij tot het geheel mooi rood ziet.
  5. Kruiden met spaghetti kruiden en ongeveer 20 min.
  6. laten sudderen.
  7. Het water mag wegkoken zodat het een mooie vaste saus wordt.
  8. Maak een witte roomsaus; smelt 30 gram in een pan, roer er 30 gram bloem bij en voeg er al roerend de 3 deciliter bij en 1/8 liter slagroom.
  9. Roer tot de saus verdikt.
  10. Als de saus goed dik is, van het vuur nemen, 1 verkruimeld bouillon blokje toevoegen en een beetje nootmuskaat.
  11. Meng de 2 sauzen onder elkaar.
  12. Vul een beboterde ovenschotel op, een laagje saus, een laag lasagne en zo verder tot de schotel gevuld is, eindigen met een laagje saus.
  13. Het geheel bedekken met gemalen .
  14. De oven voorverwarmen op 200 graden C.
  15. en ongeveer 30 min.
  16. laten bakken.
  17. Smakelijk!
25
25
25

Variaties op Lasagne

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Lasagne
VariatieAantalGang
Lasagne6Ovenschotels
Lasagne bolognese3Ovenschotels
Lasagne met zalm3Pastagerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • bouillonblokje, boter, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, melk, room, kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bouillonblokje kan sporen bevatten van selderij en Allergie in selderij
  • boter, melk, room, kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
424 kcal
21%1696 kcal
Vetten
23 g.
33%92 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
24 g.
9%96 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Lasagne