Lasangne
- Herkomst Nederland
- Categorie Hoofdgerechten
- Bereiden
- Kookboek van dd
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Vuurvaste schaal
Bereidingswijze
- Bak het in wat of olie(kruimelen) en erop.
de fijngenipperde ui en knoflook erbij. - Dan de erbij en de en de .
- De ook erbij.
- Dit even meekoken en binden met allesbinder.
De champignons schoonmaken en in stukjes snijden en in een beetje water met het bouillontablet erbij even koken.
BECHAMELSAUS MAKEN:
2 eetlepels margarine smelten 3 eetlepels bloem erbij, goed roeren dan wat koude melk erbij en dan de bouillon van de champignons heel goed roeren en kijken dat het nog een stevige saus is. - In een vuurvaste schaal eerst een bodempje bechamelsaus doen dan lasagne erover.
- dan een laag gehaktmassa zodat de lasagne goed bedekt zijn.
- Daaroverheen wat van de .
- Dan weer een laag bechamelsaus, lasagnebladen en gehaktmassa en .
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in margarine
- bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter, parmezaanse kaas, margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, melk, parmezaanse kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter, melk, parmezaanse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Sporen van soja kunnen voorkomen in margarine
- Sporen van vis kunnen voorkomen in margarine
- parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 553 kcal | 27% | 2212 kcal |
Vetten | 26 g. | 37% | 104 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 45 g. | 17% | 180 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |