Lauw warme geitenkaas / honingsalade
- Herkomst Nederland
- Categorie Maaltijdsalades
- Bereiden
- Kookboek van andreetje
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Bak de spekjes op een rustig vuur iets uit zorg dat ze niet te hard gebakken worden.
- Leg de en de in partjes gesneden op de borden brokkel hierover de .
- Als de spekjes uitgebakken zijn, giet dan het vet ervan af en voeg hier de aan toe en zet dit op een hoog vuur!
- Blijf hier wel bij.
- Als de begint te carameliseren voeg de toe en schep dit direct over de salade.
- Serveer direct!
- Lekker met breekbrood en roomboter.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Maaltijdsalade geitenkaas430m
-
Recept
Pastasalade geitenkaas410m
-
Recept
Aspergesalade met appel en geitenkaas430m
-
Recept
Groene asperges met sesamzaad, geitenkaas en notendressing430m
-
Recept
Pastasalade met kip en geitenkaas420m
-
Recept
Spinaziesalade met geitenkaas, mango en frambozen430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- geitenkaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 236 kcal | 11% | 472 kcal |
Vetten | 16 g. | 23% | 32 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 3 g. | 1% | 6 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |