Lauwwarme aardappelsalade met lenteuitjes en gerookte zalm
- Herkomst Nederland
- Categorie Maaltijdsalades
- Aardappelsalade recepten
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- De schillen, in dunne plakjes snijden en in water of bouillon gaar koken.
- Als de plakjes gaar zijn in een vergiet uit laten lekken.
- Snijd de , en in ringetjes.
- Breng de aan de kook en voeg hierbij de , , , lente ui, en , laat dit even zachtjes koken totdat de groenten beetgaar zijn.
- De aardappelplakjes in een ruime kom doen en de warme dressing met groenten erdoorheen scheppen, de gerookte er boven op leggen en garneren met toefjes , en een lente uitje.
- In plaats van kun je ook gerookte forel of haring gebruiken.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Lauwwarme aardappelsalade met gerookte zalm415m
-
Recept
Aardappelsalade met bietjes en gerookte vis445m
-
Recept
Aardappelsalade440m
-
Recept
Aardappelsalade met salami, prei en paprika41u
-
Recept
Spinaziesalade met lauwwarme groenten425m
-
Recept
Lauwe aardappelsalade met asperges en zalm430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- azijn kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- koksroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd en azijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- peper en zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 282 kcal | 14% | 1128 kcal |
Vetten | 3 g. | 4% | 12 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 33 g. | 12% | 132 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |