Lekkere goulash
- Herkomst Hongarije
- Categorie Stoofschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Goulash recepten
- Bereiden
- Kookboek van sheanko
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- en klein snijden.
- Spekjes langzaam uitbakken en uit de pan halen.
- Vlees bruin bakken.
- Dan de en de geperste knoflooktenen erbij en even meebakken, dan de .
- , en en paprikapuree en erbij.
- er over en even gaar laten worden.
- Aardappelblokjes erbij en karwijzaadjes.
- Bouillonblokje erboven verkruimelen, gezeefde erbij en een glas water en aan de kook brengen (als het te dik is nog wat water toevoegen).
- Spekjes weer toevoegen.
- Op een zacht pitje ± 3 uur laten sudderen en af en toe doorroeren.
- Niet noodzakelijk maar naar smaak aan tafel wat creme frache toevoegen.
- Als de Hongaarse en Hongaarse paprikapuree niet te krijgen is kan gewone worden gebruikt en de weggelaten worden.
- Lekker met stokbrood!
Ook lekker om te maken
-
Recept
Hongaarse goulash41u30m
-
Recept
Goulash43u30m
-
Recept
Goulash47u25m
-
Recept
Hongaarse goulash43u
-
Recept
Goulash uit Tsjechië42u
-
Recept
Hongaarse goulash met kidneybonen en rode paprika41u35m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal oelek
- sambal oelek kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in magere spekjes
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal oelek
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal oelek
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal oelek
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 228 kcal | 11% | 1368 kcal |
Vetten | 4 g. | 6% | 24 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 5 g. | 2% | 30 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |