Gehakt(1 stuk)(0,66666666666667 gram), spekjes(150 gram) en de rauwe andijvie(300 gram) bij de aardappelen(300 gram) voegen.
Scheutje melk(1 scheutje) erbij en...
stampen maar!
Voor de variatie kan je ook een uitje/paprika erbij fruiten of kleine stukjes tomaat toevoegen (natuurlijk met kruiden en specerijen die daarbij passen).
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal
Gluten
Sporen van gluten kunnen voorkomen in sambal
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Sporen van ei kunnen voorkomen in spekjes
Koemelk
melk is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
Zoutarm
Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept (2)
Lekkere pittige andijvie stamppot heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 2 recensies RESET
Geprobeerd en dat pittige vindt ik erg lekker! Mijn vriend die houdt niet zo van een pittig smaakje dus heb later pas de sambal toegevoegd op mijn eigen bord. SMULLEN!
Kim 8 oktober 2017
Lekker pittig met inderdaad een uitje, een paprika en ook een rood pepertje erdoorheen!
Suus 20 oktober 2011
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.