Lemon cheesecake van Passie!

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Bakvorm
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Vet een springvorm (26 cm) in, verkruimel de bastognekoeken en verdeel ze op de bodem van de bakvorm.
  2. Klop de tot het romig is en klop er de suiker, de eieren afzonderlijk en daarna alle overige ingrediënten geleidelijk doorheen.
  3. Bak het geheel op 170 graden C gedurende 60 a 70 minuten in een voorverwarmde oven.
  4. Haal de cake uit de oven en laat het afkoelen.
  5. Verpak de cake in plastic folie en laat het geheel in ruim 2 uur in de koelkast koud worden.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in bakpoeder
  • vanillesuiker en basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei en eidooiers is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • custard, magere kwark, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in magere kwark en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • custard kan sporen bevatten van lactose en Allergie in magere kwark en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Lemon cheesecake van Passie! heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Hallo! Ik heb een vraagje over dit recept: wanneer ik het maak, is het nog steeds erg vloeibaar wanneer het uit de oven komt. Is dat normaal en moet het dan gewoon nog afkoelen in de koelkast?
6 oktober 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
867 kcal
43%3468 kcal
Vetten
74 g.
106%296 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
79 g.
30%316 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
4 g.
5%16 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Lemon cheesecake van Passie!