Licht gebonden preisoep
- Herkomst Zwitserland
- Categorie Soepen
- Preisoep recepten
- Bereiden
- Kookboek van christina57
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Staafmixer
Bereidingswijze
- Was de en snijd deze in dunne ringetjes.
- Schil de aardappel, wassen en snijden in kleine blokjes.
- Knoflook schilletje verwijderen en door de pers persen.
- maken.
- Lente-ui in ringetjes snijden.
- Een beetje olijfolie verwarmen in een pan en daarin de , , knoflook en de een paar minuten fruiten.
- Bouillon en toevoegen, aan de kook brengen en op middelhoog vuur ca. 30 minuten koken met de deksel op de pan.
- Pan van het vuur nemen en soep pureren met de staafmixer.
- Creme fraiche, en kruiden naar smaak toevoegen en weer zachtjes verwarmen.
- Als de creme fraiche zich niet goed laat mengen, dan nogmaals met de staafmixer door de soep mixen.
- Bij het opdienen in het midden van het bord of kom wat lente-ui doen.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Licht gebonden vissoep440m
-
Recept
Preisoep435m
-
Recept
Koude aardappel-preisoep41u10m
-
Recept
Courgette-preisoep415m
-
Recept
Preisoep450m
-
Recept
Preisoep met gerookte zalm41u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn en kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn en kippenbouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
- Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 164 kcal | 8% | 656 kcal |
Vetten | 18 g. | 25% | 72 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 20 g. | 7% | 80 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |