Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
wit brood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem, wit brood, bloem
Suiker
suiker past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Sporen van sesam kunnen voorkomen in wit brood
Ei
Sporen van ei kunnen voorkomen in wit brood
Koemelk
boter en wit brood kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en melk
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Sporen van noten kunnen voorkomen in wit brood
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
boter en melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in wit brood
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept (2)
Lierse vlaaikes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies RESET
Ik ben dol op lierse vlaaikes en ging elke keer naar Lier om ze te kopen.
Maar nu ik het recept gevonden heb ga ik ze eens zelf maken hopelijk lukt het me duimen hè.
Brigitte 25 januari 2013
Dank u wel ik ben zeer tevreden met het resultaat!
Anita 17 mei 2012
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.