Light kalkoenrolletjes in mosterd saus
- Herkomst Nederland
- Categorie Gevogelte
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Kalkoen recepten
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Rooster de amandelen.
- Maak de schoon en hak ze fijn.
- Bak ze aan in 2 theelepels en breng op smaak met en .
- Maak de schoon, hak hem fijn en voeg hem toe aan de .
- Klop de schnitzels platter.
- Halveer de stukken en strijk de eroverheen (houd een beetje over).
- Leg de erboven op.
- Rol de stukken op en steek ze vast met de spiesen.
- Braad de schnitzels in wat en blus ze af met 200 mililiter water.
- Breng het aan de kook en voeg het bouillonblokje toe.
- Laat de rolletjes garen met het deksel op de pan.
- Maak de schoon en snijd de roosjes eraf.
- Gaar de groente ca. 5 minuten in een bodempje water met wat .
- Giet af en breng op smaak met en nootmuskaat.
- Roer er een eetlepel crème fraiche door.
- Maak de volgens aanwijzing op de verpakking.
- Haal de rolletjes uit de pan (houd warm).
- Roer de crème fraiche door de fond en breng het geheel kort aan de kook en bind met het zetmeel.
- Breng op smaak met de en .
- Bestrooi de rolletjes met het .
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en kippenbouillonblokje
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in kippenbouillonblokje
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillonblokje en aardappelpuree
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillonblokje en aardappelpuree
- mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
- amandelschaafsel is niet geschikt voor een noten-intollerantie
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillonblokje
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in aardappelpuree
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons en mosterd
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en kippenbouillonblokje
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 108 kcal | 5% | 216 kcal |
Vetten | 44 g. | 63% | 88 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 13 g. | 5% | 26 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |