Light meloen-roomkaas taart

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Spatel
  • Deegroller

Bereidingswijze

  1. Smelt de tot hij halfzacht is.
  2. Doe de in een diepvrieszak en verkruimel het met een deegroller.
  3. Meng de met de zachte en wat .
  4. Druk het mengsel in een ingevette springvorm (26 cm doorsnede) en zet de springvorm 1 uur in de koelkast.
  5. Week de blaadjes in koud water.
  6. Meng de goed met de yoghurt, 100 gram , het limoensap en de limoenrasp.
  7. Knijp de uit en los hem op laag vuur op.
  8. Roer de opgeloste door 3 eetlepels van het roomkaasmengel en roer alles door de roomkaasmassa.
  9. Klop de stijf en spatel hem erdoor.
  10. Strijk het roomkaasmengsel over de taartbodem.
  11. Zet de taart minstens 4 uur in de koelkast en roer enkele meloenbolletjes door de .
  12. Verwijder de rand van de springvorm.
  13. Garneer de taart met de meloenbolletjes.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • beschuit is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • beschuit en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in beschuit
  • boter, beschuit, roomkaas, magere yoghurt kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, magere yoghurt, slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • beschuit kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter, roomkaas, magere yoghurt, slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en gelatine
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in beschuit
  • gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
199 kcal
9%2388 kcal
Vetten
15 g.
22%180 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
8 g.
3%96 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
8 g.
9%96 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Light meloen-roomkaas taart