Light vis uit de oven
- Herkomst Nederland
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- 1 reviews
Keukenspullen
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Verdeel de vis in 4 gelijke stukken, bestrijk ze met de mosterd en bestrooi ze met naar smaak.
- Doe ze in een ingevette ovenschaal en verdeel het erover.
- Zet de schaal 15 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C.
- en laat de vis gaar worden.
- Serveer de vis met de partjes .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Vis uit de oven met ontbijtspek en mosterd440m
-
Recept
Light gekruide vis uit de oven41u15m
-
Recept
Tandoori muchli (geroosterde vis uit de oven)445m
-
Recept
Nijlbaars met kaas en kruidenkorst uit de oven450m
-
Recept
Voorjaarssalade met vis415m
-
Recept
Piendang ikan (kruidige, gestoofde vis met spitskool)445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- franse mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in franse mosterd
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- kabeljauw is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- peper en zout en ontbijtspek past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (1)
Light vis uit de oven heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1080 kcal | 54% | 4320 kcal |
Vetten | 12 g. | 17% | 48 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |