Limburg zuurvlees
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van mjbertramhotmail
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Marineer het vlees een nacht in de helft en helft met de kruidnagels en het laurieblad en de .
- Het vlees moet geheel ondergedompeld zijn.
- Bak de .
- Knijp het vocht uit het vlees en voeg het vlees langzaam toe.
- Bak het vlees aan.
- Voeg de helft van het marinadevocht toe en alle en kruidnagels.
- Laat het vlees zolang sudderen met de deksel op de pan totdat het vlees gaar is.
- Voeg zonodig nog meer marinadevocht toe.
- Voeg de al roerend toe.
- Week de peperkoek in de roer dit tot een papje.
- Voeg dan dit papje ook al roerend toe.
- Proef of de smaak naar je eigen zin is.
- Naar eigen inzicht eventueel meer stroop of meer met peperkoek toevoegen.
- De peperkoek is nodig om de hele massa te binden.
- De om die hele specifieke heerlijke smaak te verkrijgen die kenmerkend voor dit recept is.
- Voeg en naar behoefte toe.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Limburgs zuurvlees41u30m
-
Recept
Zuurvlees418u
-
Recept
Zuurvlees43u
-
Recept
Limburgs zuurvlees42u30m
-
Recept
Zuurvlees (Limburgs gerecht)412u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in spekjes
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 232 kcal | 11% | 1392 kcal |
Vetten | 9 g. | 14% | 54 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 35 g. | 13% | 210 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |