Limburgs zuurvlees

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Marinade: (dag eerder maken) Het vlees in dobbelstenen snijden. 3 uien in vieren snijden.
  2. Het vlees onderdompelen in mengsel van en (2/3 , 1/3 ) Ui, , en toevoegen.
  3. Marinade minimaal 12 uur laten trekken!
  4. Marinade minimaal 6 uur laten uitlekken.
  5. Zuurvlees:
  6. Marinade laten uitlekken in vergiet. 2 fijnsnijden en fruiten in de .
  7. Vlees erbij en 15 minuten laten sudderen.
  8. Marinade toevoegen en 15 minuten laten sudderen.
  9. Peperkoek, , , en toevoegen en laten sudderen.
  10. Als laatste de room toevoegen, 1 flinke scheut en dan laten sudderen totdat het vlees gaar is.
25
25
25

Variaties op Limburgs zuurvlees

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Limburgs zuurvlees
VariatieAantalGang
Limburgs zuurvlees3Vlees
Limburgs zuurvlees van paardenvlees1Vlees
Zoer Vleis (Limburgs zuurvlees)1Stoofschotels

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in margarine
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in margarine
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kookroom
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kookroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn, azijn, suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in margarine
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
529 kcal
26%2116 kcal
Vetten
30 g.
42%120 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
18 g.
7%72 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Limburgs zuurvlees