Linguine met spinazie, ham & salami

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Magnetron
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Laat de funghi ½ uurtje wellen in wat water of gebruik verse.
  2. Ontdooi de spinazie in de magnetron.
  3. Verhit de in een pan.
  4. Fruit de gesnipperde ui lichtjes aan.
  5. Voeg de heel fijn gesnipperde knoflook en rode peper toe en bak even mee.
  6. Snijd de en in kleine blokjes en bak ze even mee.
  7. Snijd de , de en de funghi porcini klein en voeg ze toe met de spinazie.
  8. Laat op matig vuur enkele minuten garen.
  9. Voeg de , het verkruimelde kruidenblokje, de en de toe en laat op laag vuur smelten.
  10. Roer dan alles goed door en maak nog eens goed warm.
  11. Kook ondertussen de linguine volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  12. Giet af door het vergiet en voeg toe aan de saus.
  13. Schep alles goed onder elkaar.
  14. Serveer op voorverwarmde borden.
  15. Drink er een lichte, rode Italiaanse wijn bij zoals een Torbolone van Fattoria La Vialla of je andere favoriete wijn.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in kruidenbouillonblokje
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in kruidenbouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in kruidenbouillonblokje
  • kruidenbouillonblokje en pesto kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boursin
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in pesto
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kruidenbouillonblokje
  • koksroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in kruidenbouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • salami past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
219 kcal
10%657 kcal
Vetten
15 g.
21%45 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%3 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Linguine met spinazie, ham & salami