Linzensoep met worst
- Herkomst Nederland
- Categorie Soepen
- Linzensoep recepten
- Bereiden
- Kookboek van mandy-ilana
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Zeef
Bereidingswijze
- Als je droge gebruikt laat deze dan eerst even weken tot ze zacht zijn.
- Zet 2,5 liter op het vuur met de en de .
- Breng dit aan de kook.
- Snijd de in plakjes (mag met of zonder de schil, persoonlijk vind ik met schil lekkerder in de soep).
- Als het kookt, voeg je het pak gezeefde toe en de .
- Zet het vuur lager en laat op een midden hoog vuur lekker pruttelen.
- Snijd de in plakjes.
- Snipper de en bak deze samen in een andere pan.
- Als de glazig zijn, doe je de inhoud van de pan in een zeef zodat de olie weg loopt.
- Voeg de en aan de soep toe en breng deze weer aan de kook.
- Vervolgens vuur laag zetten en op smaak brengen met wat , 2 druppels en wat .
- Nu kan je de soep opdienen of bewaren voor later.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Rode Linzensoep445m
-
Recept
Turkse linzensoep425m
-
Recept
Gele linzensoep425m
-
Recept
Linzensoep415m
-
Recept
Linzensoep415m
-
Recept
Egyptische linzensoep430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in worst en bouillonblokjes
- worst en bouillonblokjes kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bouillonblokjes
- bouillonblokjes past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in worst en bouillonblokjes
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in worst en bouillonblokjes
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonblokjes
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in worst en bouillonblokjes
- Sporen van vis kunnen voorkomen in worcestershiresaus
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 258 kcal | 12% | 1032 kcal |
Vetten | 17 g. | 25% | 68 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 8 g. | 3% | 32 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |