Het eiwit(1 stuk) er aan toevoegen en geleidelijk het water(6 eetlepels) en het zout(1 stuk) er aan toevoegen.
Kneed hiervan een glad deeg.
Een bord met bloem(1 stuk)(100 gram) bestuiven (door de zeef), het deeg erop leggen en daarover weer bloem(1 stuk)(100 gram) strooien. 1 a anderhalf uur in de koelkast laten staan.
Een plank of het aanrecht bestuiven met bloem(1 stuk)(100 gram) en hierop het deeg uitrollen.
Het deeg in vieren delen en elk stuk opnieuw uitrollen, het deeg moet zeer dun worden uitgerold, tot het bijna doorzichtig is.
Telkens opnieuw bestuiven zodat het niet gaat plakken.
De deegvelletjes bijsnijden en op een koele plaats zetten.
Later legt men op elk velletje twee eetlepels vulling, bij het dichtvouwen de randen insmeren met wat losgeklopt ei.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
bloem en bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
eiwit kan sporen bevatten van ei en Allergie in eiwit
Koemelk
Geen overeenkomsten gevonden.
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in maizena
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.