Loempia´s gevuld met rundergehakt en garnalen
- Herkomst Nederland
- Categorie Bijgerechten
- Loempia recepten
- Bereiden
- Kookboek van sacha
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
- Koekenpan
- Pan
Bereidingswijze
- Roerbak in een grote wok op een hoog vuur de , taugé, en lente-ui tot de groenten geslonken zijn.
- Roer daarna de erdoor en roerbak tot deze gaar zijn.
- Bak in een grote koekenpan het gehakt bruin.
- Giet het vet af en roer het vlees door het groenten-garnalenmengsel.
- Voeg de , en knoflook toe en wok op een hoog vuur.
- Als het geheel goed gemengd is de pan van het vuur halen.
- Leg een eetlepel vlees-garnalenmengsel (afhankelijk van de grootte van de eventueel meer) in het midden van elk vel.
- Vouw de randen dicht zodat een vleespakketje ontstaat.
- doe een beetje water op de randen en knijp de randen licht op elkaar.
- Frituur de loempia's goudbruin in plantaardige .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Loempia Tiga (loempia met oesterzwam)455m
-
Recept
Loempia zalm (tauge en zalm in loempia vorm)41u40m
-
Recept
Loempia vulling (garnalen, tauge en prei)445m
-
Recept
Aardappel gevuld met pittige rundergehakt450m
-
Recept
Perkedel daging kentang (aardappelkoekjes met rundergehakt)410m
-
Recept
Gevuld stokbrood met rundergehakt, champignons en belegen kaas435m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- loempiavellen en sojasaus is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- selderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- garnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 240 kcal | 12% | 2880 kcal |
Vetten | 23 g. | 33% | 276 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 13 g. | 5% | 156 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |