Verhit de in de wok en voeg de stukjes kip er in gedeelten aan toe.
Laat ze 2 minuten bakken onder voortdurend omscheppend.
Voeg dan de ui toe en laat het geheel nog zolang bakken tot de ui glazig is.
Voeg de ketjap(2 eetlepels) toe en schep alles enkele malen goed door.
Doe de sambal(2 theelepels), knoflookpoeder(0.5 theelepels) en de groenten erbij.
Laat alles onder voortdurend omscheppen enkele minuten meebakken.
Laat alles goed afkoelen.
Spreid de loempiavellen(1 stuk) uit en verdeel de vulling er over.
Vouw de velletjes om de vulling en plak de deegranden dicht met los geroerd eiwit of water
Bak de loempia's in de olie(1 stuk)(3 eetlepels) goudbruin (180 graden celsius).
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie, sambal, olie
Gluten
sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in loempiavellen en ketjap
Suiker
ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
Geen overeenkomsten gevonden.
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
olie en olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap
Vis
Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
Zoutarm
Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.