Loempia vullingen (1) - 10 stuks
- Herkomst Indonesie
- Categorie Bijgerechten
- Loempia recepten
- Bereiden
- Kookboek van robancona
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Zeef
Bereidingswijze
- goed uitbakken, dan de uien en knoflook hierin fruiten.
- Varkensfricandeau en/of erbij.
- Plakken in olie bakken en in dobbelsteentjes snijden.
- Rebung in lange repen snijden.
- Alle ingredienten bij het vlees doen en op smaak brengen (heel even op laten staan).
- Als alles is afgekoeld in de velletjes verdelen (tijdens het afkoelen in een zeef laten uitlekken).
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in chili-saus
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in chili-saus
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in chili-saus
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in chili-saus
- Geen overeenkomsten gevonden.
- chili-saus kan sporen bevatten van selderij en Allergie in selderij
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in chili-saus
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in chili-saus
- tahoe is niet geschikt voor een soja-intollerantie
- Sporen van vis kunnen voorkomen in chili-saus
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 183 kcal | 9% | 732 kcal |
Vetten | 5 g. | 7% | 20 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 3 g. | 1% | 12 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |