Loempia zalm (tauge en zalm in loempia vorm)
- Herkomst Indonesie
- Categorie Bijgerechten
- Bereiden
- Kookboek van jaccor
- 2 reviews
Keukenspullen
- Vijzel
Bereidingswijze
- Lelijke bladeren van de weggooien.
in lengte doorsnijden, wassen en in dunne reepjes snijden.
Maak de tauge schoon. - Bruine staartjes en groene schilletjes verwijderen.
in repen snijden van ongeveer 10 gram
fijnsnijden.
grof raspen.
Knoflook fijnmaken in de vijzel en fruiten in wat .
Daarna tauge en peen toevoegen.
Als de tauge half gaar is de taugé en erbij voegen, evenals de gebakken , , , bouillontablet en als laatste de .
De en erbij doen.
Laat het mengsel niet te gaar worden.
Af laten koelen en in loempiavel rollen.
Dan de loempia's frituren tot goudbruin krokant.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Loempia´s gevuld met rundergehakt en garnalen425m
-
Recept
Bakwan Taugé (taugé/garnalenkoekjes)445m
-
Recept
Loempia Tiga (loempia met oesterzwam)455m
-
Recept
Loempia vulling (garnalen, tauge en prei)445m
-
Recept
Loempia vullingen (bamboescheuten, ui en kool)445m
-
Recept
Varkensvlees met taugé en prei445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- loempiavellen is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- selderie is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (2)
Loempia zalm (tauge en zalm in loempia vorm) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 147 kcal | 7% | 588 kcal |
Vetten | 8 g. | 12% | 32 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 1 g. | 0% | 4 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |