Lontong Balap (rundersoep)

Ingrediënten

+ -
print

Voor de soep:

Voor de lentho:

Overige ingrediënten:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Fruit de voor de soep tot het geurt.
    Voeg de bouillon, zwarte , en bouillonblokje toe en laat het koken.
    Voeg nu de taugé toe, roer het geheel en laat het nog 1 keer koken.
    Voeg op het laatst de gehakte en gebakken toe.
    Haal van het vuur.
    Mix alle ingredienten voor de Lentho met elkaar in een kom.
    Let op de hoeveelheid van de
    Want het mag niet plakkerig zijn.
    Vorm hier platte koekjes van en frituur deze in hete olie tot goudbruin krokant.
    Serveer de Lontong Balap als volgt.
    Schik de Lontong en stukjes in een soepbord.
    Giet hier de soep bij samen met de taugé
    En leg er een paar stukken lentho op.
    Garneer met , gebakken ui en besprenkel met de ketjap.
  2. Eventueel erbij serveren.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in runderbouillon en sambal
  • runderbouillon en sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
  • ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in runderbouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in runderbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
  • runderbouillon kan sporen bevatten van selderij en Allergie in selderie en selderie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • runderbouillon kan sporen bevatten van soja en Allergie in tahoe en ketjap manis
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
  • zout en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
90 kcal
4%360 kcal
Vetten
1 g.
1%4 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
15 g.
6%60 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Lontong Balap (rundersoep)