Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gerookte zalm met roomsaus recept
Gerookte zalm met roomsaus recept

Gerookte zalm met roomsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de roomkaas met mierikswortel en breng het op smaak met 1 theelepel citroensap en zout. Snijd de bieslook fijn en roer de helft door het mengsel. Verwijder het klokhuis van de halve appel en snijd hem in dunne plakjes. Meng de appelplakjes met de rest van het citroensap. Was de sla en dep hem droog. Besmeer de knackebröd met mierikswortel-roomkaas en verdeel de sla met appel erover. Verdeel de zalm erover en schep er nog een lepel mierikswortel-roomkaas over. Bestrooi het gerecht met bieslook.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gerookte zalm met roomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven