Omelet met broccoli en zalm
- Herkomst Nederland
- Categorie Lunchgerechten
- Omelet recepten
- Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
- Pan
Bereidingswijze
- Schil de , was hem en snijd hem in blokjes.
- Maak de schoon en snijd hem in roosjes.
- Kook de aardappelblokjes in een pan met ruim water en in 3 minuten beetgaar.
- Doe de blokjes in een vergiet en spoel ze af met koud water.
- Kook de op dezelfde manier en spoel de roosjes af.
- Pel de sjalotjes en snipper ze fijn.
- Was de sla en laat het goed uitlekken.
- Roer de met zure goed door elkaar.
- Verhit de olie in de koekenpan.
- Bak de aardappelblokjes al omscheppend in 3 minuten bruin.
- Voeg de sjalotjes en toe en bak het 3 minuten mee.
- Klop de los met de en .
- Schep 1/4 deel van de zalmreepjes door het eimengsel.
- Schenk het eimengsel over de groenten in de pan en laat het afgedekt in 4 minuten zachtjes stollen.
- Keer de omelet op een deksel en bak de andere kant nog 2 minuten.
- Snijd de omelet in 8 punten.
- Verdeel de sla over 4 bordjes en leg op elk bordje 2 punten.
- Snijd de sneetjes diagonaal doormidden en beleg ze met de rest van de zalmreepjes.
- Schep de het roommengsel over de zalm en serveer ze bij de punten.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- witbrood is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- room en slagroom is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- room en slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zalmfilet is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 327 kcal | 16% | 1308 kcal |
Vetten | 15 g. | 22% | 60 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 3 g. | 1% | 12 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |