Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde omelet met soepgroenten en geraspte belegen kaas recept
Gevulde omelet met soepgroenten en geraspte belegen kaas recept

Gevulde omelet met soepgroenten en geraspte belegen kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de helft van de boter in een koekenpan en bak de soepgroenten al roerend 10 minuten. Klop de eieren met melk, zout en 1 eetlepel peterselie. Verhit de rest van de boter in een koekenpan en schenk het eimengsel erin. Bak de omelet tot het mengsel net gestold is. Keer de omelet niet om. Voeg de paprika toe aan het groentemengsel. Snijd de omelet door midden en leg op 2 borden 1/2 omelet. Verdeel het groentemengsel over een helft van de omeletten en vouw de andere helft over het groentemengsel. Bestrooi het gerecht met de kaas en de rest van de peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde omelet met soepgroenten en geraspte belegen kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven