Omelet met kaas en tomaat
- Herkomst Nederland
- Categorie Lunchgerechten
- Omelet recepten
- Bereiden
- Kookboek van jaccor
- 2 reviews
Keukenspullen
- Koekenpan
- Rasp
Bereidingswijze
- Maak de ui schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Klop de licht schuimig.
Snijd de tomaat in stukjes.
Hak de zeer fijn.
Rasp de op een grove rasp.
In diepe koekenpan de olie verhitten.
De ui en knoflook fruiten tot ze licht bruin zijn.
Voeg de toe en laat deze 3 minuten mee stoven.
Met de kruiden bestrooien.
De erdoor scheppen.
Losgeklopte erover schenken, op laag vuur met deksel erop ca. 10 minuten laten stollen.
De omelet met behulp van deksel op platte schaal laten glijden en dan in punten snijden en serveren.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Omelet met kaas, champignons en tomaat430m
-
Recept
Omelet met kaas en groente430m
-
Recept
Gevuld stokbrood (kaas, champignons, ei, tomaat, uitjes en paprika)440m
-
Recept
Gevuld stokbrood met kaas, bacon en tomaat445m
-
Recept
Gevulde omelet met rode peper, tomaat en wortel435m
-
Recept
Kruidige omelet met ui en tomaat410m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept (2)
Omelet met kaas en tomaat heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 2 recensies
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 280 kcal | 14% | 1120 kcal |
Vetten | 14 g. | 20% | 56 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 7 g. | 2% | 28 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |