Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Noedelsoep recept
Noedelsoep recept

Noedelsoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de peultjes in stukjes. Snipper het citroengras fijn. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Breng in een soeppan de runderbouillon met 3 dl water, sojasaus, peultjes en citroengras aan de kook en laat de bouillon 5 minuten zachtjes doorkoken. Kook de eiermie in een pan met ruim water in 4 minuten gaar en laat het in de vergiet uitlekken. Snijd de biefstuk dwars op de draad in flinterdunne plakjes. Verdeel de mie, plakjes vlees en uiringetjes over 2 wijde kommen. Schenk de hete bouillon erover. Bestrooi de soep met koriander.

Allergenen Informatie

Voor dit noedelsoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven