Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pannekoek met gerookte zalm recept
Pannekoek met gerookte zalm recept

Pannekoek met gerookte zalm


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Doe de bloem in een kom, maak in het midden een kuiltje en schenk daarin wat melk. Roer dit voorzichtig door, zodat er steeds wat bloem van de randen van het kuiltje mengt met de melk. Voeg steeds een beetje melk toe en blijf roeren tot je een glad beslag hebt (op deze manier heb je weinig kans opklonten). Voeg vervolgens de eieren 1 voor 1 toe en dan de gesmolten boteren het zout. (Je kunt ook alles tegelijk in een foodprocessor of blender doen en machinaal mengen. ) Verhit wat boter in de koekepan, Schep 1 a 2 eetlepels beslag in de pan en laat het beslag door te draaien de hele bodem bedekken. Keer de pannekoek en bak de andere kant lichtbruin. Besmeer de pannekoeken met boursin. Verdeel wat sla over de pannekoeken. Verdeel hierover de gerookte zalm. Mens de creme fraiche met de lenteui en breng op smaak met peper en zout. Schep op elke pannekoek (over de zalm) 1 eetlepel creme fraiche met kruiden en garneer af met wat bieslook. Een heerlijk frisse en verrassende conbinatie!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pannekoek met gerookte zalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven