Luxe aardappelsalade
- Herkomst Nederland
- Categorie Maaltijdsalades
- Bereiden
- Kookboek van azuro
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Keukenpapier
Bereidingswijze
- Voor een magere aardappelsalade, kook de gaar in water met wat zout en giet ze af.
- Voor wie niet op de lijn let/hoeft te letten, frituur of bak de tot ze goudbruin zijn, laat ze uitlekken op keukenpapier om het overtollig vet te absorberen.
- Doe ze vervolgens in n diepe kom/schaal.
- Bak de lekker krokant in eigen vet(dus geen olie of boter toevoegen!)
Was de sla en laat hem goed uitlekken. - Verdeel de sla en de over de aardappel en meng de mayonaise met 1 eetlepel water of vocht of of gebruik ipv mayo de en meng en meng de bieslook en knoflook gesneden goed door elkaar en verdeel dit over de sla/. . .
- meng het geheel goed door elkaar en voeg de en de incl bakvet toe en meng nogmaals goed door, verdeel als laatste de partjes ei over de salade. . . .
Serveer deze salade eens als hij nog lauwwarm is!!!!
Eet Smakelijk!!!
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in spekjes en slasaus
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in slasaus
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 274 kcal | 13% | 1096 kcal |
Vetten | 9 g. | 13% | 36 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 40 g. | 15% | 160 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |