Luxe bruine bonensoep
- Herkomst Nederland
- Categorie Maaltijdsoepen
- Bereiden
- Kookboek van receptenvanruud
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Stamper
Bereidingswijze
- Spekjes uitbakken.
- Als ze goudbruin zijn de , wortel (in stukjes), en toevoegen.
, ribben en en kruiden toevoegen.
Als het vlees bruin is, water toevoegen tot de pan halfvol is. - Bouillon laten trekken.
, en toevoegen. - Alles zo lang mogelijk laten trekken op een laag vuur.
De volgende dag het vlees, ribben en uit de pan halen en van de ribben het vlees halen. - Vet verwijderen en alles in stukjes snijden.
Met de stamppotstamper de groenten, en selderij stampen tot een homogeen geheel.
Vlees en weer toevoegen.
Twee potten met de stamper fijn stampen en toevoegen, inclusief vocht.
De andere twee potten in zijn geheel toevoegen.
De in plakjes snijden en ze mogen erbij.
Op smaak brengen en serveren.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Bruine bonensoep41u
-
Recept
Bruine Bonensoep455m
-
Recept
Bruine bonensoep44u
-
Recept
Spaanse bonensoep440m
-
Recept
Bruine bonensoep42u
-
Recept
Bruine bonensoep veganistisch420m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in worst
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in worst
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in worst
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in worst
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- knolselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in worst
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 637 kcal | 31% | 2548 kcal |
Vetten | 48 g. | 69% | 192 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 17 g. | 6% | 68 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |