Luxe garnalencocktail

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Laat de garnalen en de doperwen ontdooien.
  2. Maak de schoon en verwijder de steeltjes.
  3. Was de sla, leg 8 kleine blaadjes apart en scheur de rest aan repen.
  4. Pel de knoflook.
  5. Maak de schoon en hak hem samen met de knoflook fijn.
  6. Maak de garnalen schoon en dep ze droog.
  7. Verhit 1 eetlepel in een koekenpan en bak de champignonhoedjes ca. 4 minuten.
  8. Breng ze op smaak met peper en zout.
  9. Neem de uit de pan en laat ze afkoelen en uitlekken.
  10. Fruit de knoflook kort in 1 eetlepel hete .
  11. Bak de garnalen kort mee.
  12. Breng ze op smaak met , .
  13. Laat de garnalen afkoelen.
  14. Roer de mayonaise, de ketchup, de , de en de door de .
  15. Breng op smaak met citroensap, .
  16. Roer de garnalen, de knoflook, de erwten, de repen sla en de erdoorheen.
  17. Serveer de cocktail met de blaadjes sla en de .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in slasaus
  • yoghurt kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in yoghurt en melk
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in slasaus
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • yoghurt en melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • cocktailgarnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout en peper past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
112 kcal
5%672 kcal
Vetten
6 g.
8%36 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
8 g.
3%48 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Luxe garnalencocktail