Luxe kipsalade

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Breng 500 milliliter water aan de kook en voeg het toe.
  2. Gaar de op een laag vuur in de bouillon, neem het vlees uit de pan en laat het afkoelen.
  3. Kook het hard.
  4. Laat het schrikken onder koud stromend water.
  5. Pel het en laat afkoelen.
  6. Pel de .
  7. Was de .
  8. Hak 1/4 , 1/4 augurk en 1/4 fijn of pureer ze kort.
  9. Roer de , de , de ketchup en 4-5 eetlepels kippenbouillon erdoor.
  10. Hak het fijn, houd een klein beetje achter en meng de rest erdoor.
  11. Breng krachtig op smaak met , , en een beetje .
  12. m aak de schoon was ze en snijd ze in dunne plakjes, Was de kroppen sla .
  13. Pel de .
  14. Was de .
  15. Hak 1/4 ,1/4 augurk en 1/4 fijn of pureer ze kort.
  16. Roer de , de , de ketchup en 4-5 eetlepels kippenbouillon erdoor en breng krachtig op smaak met ,, en een beetje .
  17. Hak de rest van de ,de en de heel fijn.
  18. Maak de schoon, was ze en snijd ze in dunne plakjes.
  19. Snijd de rest van de in kleine ringen.
  20. Was de kroppen sla.
  21. Leg evt.
  22. een paar blaadjes romanasla apart en snijd de overige sla fijn.
  23. Snijd de in schijven.
  24. Laat de ananas uitlekken Meng de sla met het vlees, de ananas, de en de dressing.
  25. Laat de dressing ca 15 minuten intrekken.
  26. Leg de slablaadjes in een schaal Leg er de kipfiletsalade erop.
  27. Leg de , de ,de ,de en het erop.
  28. Bestuif het gerecht met paparikapoeder
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillonblokje
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in kippenbouillonblokje en mayonaise
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kippenbouillonblokje en mayonaise kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
  • kippenbouillonblokje, yoghurt, mayonaise kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in yoghurt
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillonblokje
  • mayonaise kan sporen bevatten van lactose en Allergie in yoghurt
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en champignons
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillonblokje en mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
260 kcal
13%1040 kcal
Vetten
10 g.
14%40 g.
Waarvan verzadigd
1 g.
5%4 g.
Waarvan onverzadigd
2 g.
6%8 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
14 g.
5%56 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Luxe kipsalade