Maaltijd bonensoep
- Herkomst Italie
- Categorie Maaltijdsoepen
- Bonensoep recepten
- Bereiden
- Kookboek van maikeb
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Pel en snipper de en knoflook.
- Snijd de in kleine blokjes en bestrooi ze met de Italiaanse .
- Verhit de in een pan en bak de zachtjes uit.
- Voeg het vlees toe en bak het rondom bruin.
- Voeg de , knoflook en toe en bak het geheel, al roerende, nog ca. 3 minuten.
- Roer de en 2 deciliter water erdoor en breng de soep aan de kook.
- Laat de soep zachtjes ca. 5 minuten koken.
- Voeg de toe en laat die door en door heet worden.
- Verdun de soep eventueel met wat water en breng hem op smaak met en .
- Serveer de soep met de en het .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Servische bonensoep41u
-
Recept
Spaanse bonensoep440m
-
Recept
Servische bonensoep430m
-
Recept
Bruine bonensoep42u
-
Recept
Bruine-bonensoep410m
-
Recept
Aardappel maaltijd soep41u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- stokbrood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in stokbrood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in stokbrood
- Sporen van ei kunnen voorkomen in stokbrood
- kruiden, kaas, stokbrood kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Sporen van noten kunnen voorkomen in stokbrood
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in soepgroenten
- kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en stokbrood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 343 kcal | 17% | 1372 kcal |
Vetten | 9 g. | 12% | 36 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 41 g. | 15% | 164 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |