Maaltijd boon-tonijnsalade
- Herkomst Nederland
- Categorie Maaltijdsalades
- Tonijnsalade recepten
- Bereiden
- Kookboek van fannyl
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Bereiding:
- Spel de bonen met koud water af en laat ze uitlekken.
- Laat de tonijn uitlekken en haal de tonijn met een vork los.
- Pel en snipper de .
- Pel de knoflook.
- Meng de bonen met de tonijn en de en pers de knoflook erboven ut.
- Breng op smaak met en .
- Was de sla en meng met de .
- Verdeel de sla over een schaal en schep het bonenmengsel erop.
- Leg de op de salade, besprenkel met wat en bestrooi met extra .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Maaltijd salade met aardappel, tonijn, paprika, tomaat en ui410m
-
Recept
Tonijnsalade met sinaasappel en kool420m
-
Recept
Aardappel-tonijnsalade met sperziebonen en cherrytomaatjes41u10m
-
Recept
Witlof-tonijnsalade speciaal415m
-
Recept
Kriel-tonijnsalade420m
-
Recept
Tonijnsalade met cashewnootjes45m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in tonijn op olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in tonijn op olie
- tonijn op olie is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 10 kcal | 0% | 40 kcal |
Vetten | 0 g. | 1% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 1 g. | 0% | 4 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |