Maaltijdsoep
- Herkomst Nederland
- Categorie Maaltijdsoepen
- Maaltijdsoep recepten
- Bereiden
- Kookboek van bevert
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Zet de verse bruine een nacht in de week in ruim water.
- De volgende dag:
- Het vlees bij elkaar in een pan doen en aan de kook brengen.
- Als het gaar is het vlees fijn snijden en bij de bruine doen.
- Het vocht van het vlees ook bij de bruine doen en de bruine met het fijn gesneden vlees aan de kook brengen.
- Doe de verse groenten snijden en bij de bruine in de pan.
- De schoonmaken en in kleine dobbelsteentjes snijden deze ook toevoegen.
- De wellen en met het wat sap, van het welwater, bij de soep doen, is lekker voor de smaak.
- Ik gebruik altijd verse van de Hema.
- Ik gebruik ook niet al te veel zout, je kunt het zout en de peper en maggi enz.
- altijd op tafel zetten, dan kan ieder zijn of haar soep op smaak maken.
- De peterselie en toevoegen zo'n 10 minuten voordat je de soep opdient.
- Dit eten met lekker donkerbruin volkorenbrood of met roggebrood met katenspek.
- Als de soep een dag heeft gestaan is ze nog lekkerder.
- Eet smakelijk.
Ook lekker om te maken
Variaties op Maaltijdsoep
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Italiaanse maaltijdsoep | 2 | Maaltijdsoepen |
Maaltijdsoep met kip | 2 | Maaltijdsoepen |
Tomaten maaltijdsoep | 2 | Maaltijdsoepen |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- knolselderij en selderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 47 kcal | 2% | 376 kcal |
Vetten | 3 g. | 5% | 24 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 1 g. | 0% | 8 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |