Macaroni á lá carbonara

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Kook de volgens aanwijzing verpakking.
  2. Maak de schoon, was hem en snijd hem in fijne ringen.
  3. Maak de schoon en snijd in plakjes.
    Rasp de kaas.
  4. Verhit de in een grote pan.
  5. Bak de spekblokjes hierin krachtig aan.
  6. Bak de en de 2-3 minuten mee.
    Roer de , 2/3 van de en de door elkaar, breng op smaak met en .
  7. Giet de af en schep hem door de groente.
    Giet de kaasroom er overheen en laat hem kort stollen.
  8. Schep met 2 spatels door de .
    Dien de direct op en bestrooi met de resterende kaas en de .
25
25
25

Variaties op Macaroni á lá carbonara

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Macaroni á lá carbonara
VariatieAantalGang
Macaroni à la carbonara1Pastagerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in macaroni
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas en slagroom
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • macaroni kan sporen bevatten van lactose en Allergie in parmezaanse kaas en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Macaroni á lá carbonara heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Altijd lekker: carbonara. Maar: GEEN slagroom. Hei ei en het spekvet zorgen voor meer dan voldoende vettigheid. Een goede Italiaanse kok zal nooit en te nimmer room gebruiken in dit gerecht.... Maar l... Lees reactie
Gerard van der Leeuw 1 september 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
726 kcal
36%2904 kcal
Vetten
30 g.
43%120 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
93 g.
35%372 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Macaroni á lá carbonara